Khalili Habibuallah

Tuesday, 3 September 2013

Mission is Starting...

Views
بسم الله الرحمن الرحيم
ASSALAMMUA'LAIKUM W.B.T

Alhamdulillah..Hari ini aku bangun dengan senyuman ^----^...
Syukur sangat diri ini masih lagi diberi nafas untuk mengabdikan diri kpdMu..

Malam tadi selesai register untuk new sem..
Alhamdulillah..
Semester 5...
Memang tidak sangka i'm a student from Bachelor of Arabic Language & Communication sudah masuk Tahun 3..
Tidak sabar rasanya diri ini untuk menamatkan study yg berbaki 2 tahun lagi ^-^
Mudah-mudahan dipermudahkan olehNya..Ameen..

After daftar terus tengok subject & schedule utk sem ni..
Wahh....Memang mencabar..25 credit for 9 subject..
Lebih kurang dengan subject sem lepas..

Certain sahabat2 cakap sem ni agak susah & padat...
InsyaAllah..Tiada apa2..
Jadikan ini sebagai cabaran utk kita terus lebih maju & berjaya kelak..
Cabaran itu mematangkan diri kita sebenarnya..
Don't give up!!!
We need more effort..

 Tuntutlah ilmu hingga akhir hayat kita..
Even susah mana pun.. 
Ilmu yg bermanfaat tidak rugi buat kita..
Syukur sangat aku dapat mendalami ilmu ini di USIM..
Seiring duniawi & ukhrawi..
 Aku harap apa yg aku & sahabat2 lain pelajari dapat dimanfaatkan sebaik mungkin..

Rabbi yassir walaa tu'assir. Rabbi tammim bilkhair!

List for my subject..Done registered!!


 
My schedule^-^ Macamana?? Not bad la..







Aku harap sem ini..Aku akan lebih cemerlang..gemilang & terbilang ^-^
Begitu juga pada sahabat2 seperjuangan ku yg lain samada dalam @ luar negara..
Mana2 belajar pun sama..
Yg penting nawaitu kita..
Lillahi Taa'la..

Tinggal beberapa hari lagi untuk melangakah ke sem baru..
We need to prepare physical & mental..
2 bulan sudah cuti ini ^-^

Now..Mission is starting!!
 to be a successful..
& my  dream struggling to be a better Muslimah..
InsyaAllah..Doakan semua

Notakaki: Buat sahabat2...Selamat menjalani semester & pengajian baru..Semoga terus maju dengan jayanya..Don't give up ok! May Allah ease..All the best!!Allah yuftah a'laikum..InsyaAllah..

SYUKRAN JAZILAN ^-^

4 comments:

  1. chaiyok3..usaha tangga kejayaan..saya lagi 3 tahun nak habsi degree.. semoga berjaya... :)

    ReplyDelete
  2. Thanks fatin..owh 1st year ye..Good luck jgk..jauh lg pjalanan kte ^-^

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya tempuh sem baru nie ye kak ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...